Kayıtlar



ev yapımı kuskus çorbası nasıl yapılır

Resim
Ev yapımı kuskus çorbası nasıl yapılır? Ev yapımı kuskustan çorba yapmak için bizler kuskus yaparken bulgur taneciklerini (fazla iri olmaması için) 2-3 kez katlar bırakırız ki, kuskus çorba kasesinde makarna gibi görünmesin. Ev yapımı kuskus çorbamızın kuskusu küçük tanelidir. İri taneli kuskusla çorba olmaz mı? derseniz, olur. Bu bir tercih konusudur, düşünmeye değmez. Ev yapımı kuskustan kuskus çorbası nasıl yapılır? Resimdeki kuskus çorbasını ev yapımı kuskus, tereyağı, domates ve biber salçası, su, tuz ve çeşitli baharatlar kullanarak yaptık. Çorbayı 3 porsiyon olarak düşündük ve 1 çay bardağı ölçüsünde küçük taneli çorbalık kuskus kullandık. Kuskus çorbasında önemli ayrıntı, çorbanın pişme süresidir. Yaptığımız çorbayı 15 dakikada pişirdik. Çorba için 4 su bardağı suyu kaynattık. Kaynayan su içine kuskusu ekledik ve kaynamaya başladıktan sonra kuskusu ekledik, tencereyi aralıklı kapatarak kuskusu 15 dakikada haşladık ve ocağı söndürdük. Tavada tereyağını erittik, salçaları ve kuru...


gizlilik politikası

Resim
Gizlilik Politikası Bir Google ürünü olan Blogger'ın kullanıldığı https://tatlar.blogspot.com olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için Google ile birlikte azami çaba sarf ediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili bazı önemli açıklamalar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur. Bu blog (https://tatlar.blogspot.com), Google'a ait olan Blogger altyapısını kullanmaktadır. https://tatlar.blogspot.com sitesini kullanarak, Google'ın gizlilik ve hizmet şartlarını baştan kabul etmiş sayılırsınız. Daha fazla bilgi için bu linke tıklayınız.  https://tatlar.blogspot.com blog sitesi, kullanıcılara ait kişisel hiçbir kişisel bilgiyi kaydetmez, saklamaz. Blogger altyapısı kullanıldığından, google ve blogger gizlilik şartları geçerlidir. Kullanıcılar, google ve blogger'ın gizlilik, hizmet şartları ve çerez politikalarını kabul etmeyebilir ve bu siteyi kullanmama yoluna gidebilir. Ayrıntılı bilgiler içi...


etli ıspanak nasıl yapılır

Resim
Etli ıspanak nasıl yapılır, tarifi. Tarifimiz ıspanağın dana etiyle pirinçsiz, bulgursuz tencerede nasıl pişirileceğini tarif eder. Bu tarifle ıspanağın etle pişirildiğinde nasıl bir lezzete sahip olduğunu tadacak ve yemeği sofranızdan eksik etmeyeceksiniz. Afiyet olsun etli ıspanak malzemesi: 1 kg.ıspanak 300 gr. dana kuşbaşı 1 kuru soğan 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 silme çorba kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 çay bardağı etin haşlama suyu yemeğin yapılması: ıspanağı temizleyin, yıkayın, süzün ve doğrayın soğanı yemeklik doğrayın eti düdüklü tencerede 2 su bardağı su ile orta ateşte 20 dakika haşlayın tencereye zeytinyağını koyun ısıtın üzerine sıra ile soğan, salça ilave edin kavurun peşinden haşlanmış dana eti, 1.5 çay bardağı etin haşlama suyu ve tuzu ilave edin, karıştırın. Üzerine ıspanağı ilave edin ve karıştırın. Ispanağın diriliği kaybolup tencereye oturduktan sonra, ocak ısısını yükseltin. tencereyi bir iki dakika fokurdatın ve kapağını kapayın ocağı tamamen kısı...

Bu blogdaki popüler yayınlar

yanık sütten ne yapılır

pilava ne kadar yağ konur

ekşi yoğurt mayasından tatlı yoğurt

Aşurelik buğday ve yarma 'dövme' nedir