-->

taze fasulye kokusuna kesin çözüm


Taze fasulye kokusuna kesin çözüm! Derin dondurucuda dondurulmuş taze fasulye kokusu nasıl giderilir? İlk defa, dondurucuda taze fasulye saklayanların başına gelebilecek bir sorun. Ne var ki, bu sorunla hemen karşılaşılmıyor. Sorunla karşılaşma, kış mevsiminde insanın başına geliyor. Geliyor da sorunu iş işten geçtikten sonra, insan ancak analayabiliyor. Dondurucadan çıkarılan taze fasulye pişiriliyor, sofraya konuyor ve homurdanmalar başlıyor.

Taze fasulye, dondurucuya şoklama yapmadan konulursa; piştikten sonra, koku yapması doğal. Taze fasulyeyi şoklayarak dondurucuya koymalısınız ki, bu sorunla karşılaşmayın. Pişen taze fasulyenin bu garip kokusu, çok itici. Her insan kokan taze fasulyeyi yiyemez. Elbette, bunun bir çaresi var. Tencereye bol su koyun ve kaynatın. Kaynayan su içine dondurulmuş taze fasulyeyi atın ve kaynamasını bekleyin. Tencere kaynadıktan sonra; en az 3, en fazla 5 dakika taze fasulyeyi haşlayın, çıkarın, sudan geçirin ve yemeğini öyle yapın. Tencere kaynarken kapak kapatmayın.