limon nasıl kullanılır


Limon nasıl kullanılır? Limon kesilip suyu çıkarldıktan sonra, limon suyu mutfaklarımızda geniş kullanım alanına sahiptir. Çorbalarda, salatalarda ve salata soslarının hazırlanmasında, şerbetli tatlılarda şerbetinin hazırlanmasında, marmelat ve reçel yapımında, evde peynir yapımında sütün kestirilmesinde, közlenmiş patlıcanların kararmamasında, bamyanın saylanmamasında, baklaların ve mantarın kararmamasında, sarma ve dolmaların hazırlanmasında, enginarın saklanmasında,
balık yemeklerinde, meze yapımında, çeşitli güzellik iksirlerinin yapımında ve limon diyeti programlarında, mutfak eşyalarının temizliğinde, yemek sodası ile birlikte diş parlatmada, çillerden kurtulmak için maskelerin hazırlanmasında, limonata yapımında, çeşitli dondurma, kek, pasta yapımında, maden suyu ile birlikte hararet kesicilikte, nane limon ile birlikte çeşitli rahatsızlıkların giderilmesinde ve daha pek çok alanda kullanılır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

ekşi yoğurt mayasından tatlı yoğurt

yanık sütten ne yapılır

pilava ne kadar yağ konur

Aşurelik buğday ve yarma 'dövme' nedir