ıspanak kökü yemeği

Ispanak kökü yemeği: Kestiğiniz ıspanak köklerini atmayın, ziyan olmasın. Ispanakların çoğu zaman köklerini değerlendirmek istemeyiz, doğrudan çöpe atarız. Aslında bu israf kimi zaman zorunluluktan kaynaklanır. Eğer ıspanak ile yemek hazırlarken az ölçekli ıspanak ayıklamışsak, o nedenle yemek yapacak kadar kök elde edemediğimizden (attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez) de ondan.
Fazlaca ıspanak köklerine sahipsek eğer, neleri yapılmaz şu köklerin. Bir tanesi görünen resimle örnektir. Kavurması, çorbası ve de pirinçli bulgurlu ıspanak kökü yemeği bunlardan ancak bir kaçı. Ispanak kökü aynen ıspanak gibi pirinçli veya bulgurlu 20 dakikada pişer. Ve sade yenilebildiği gibi, sarımsaklı yoğurtla da tüketilebilir.
serasera©
Fazlaca ıspanak köklerine sahipsek eğer, neleri yapılmaz şu köklerin. Bir tanesi görünen resimle örnektir. Kavurması, çorbası ve de pirinçli bulgurlu ıspanak kökü yemeği bunlardan ancak bir kaçı. Ispanak kökü aynen ıspanak gibi pirinçli veya bulgurlu 20 dakikada pişer. Ve sade yenilebildiği gibi, sarımsaklı yoğurtla da tüketilebilir.
serasera©