kokteyl şurubu nasıl kullanılır

Ayrıca çeşitli kokteyl hazırlamada, kek, kurabiye, pasta yapımında, kahvelerde, yenilebilir buzlarda 'Ice-slush' larda, krem şantilerde, yoğurtlarda, pudinglerde ve likör yapımında kullanılır. Kokteyl şurubu üretim tarihinden itibaren, direkt güneş ışığı ve nemli ortamlarda bırakılmadan, 20-22 derece oda sıcaklığında 5 yıllık raf ömrüne sahiptir.
Bazı ürün çeşitleri şunlardır: Beyaz Çikolata, Bahçe Nanesi, Frambuaz, Frenk Üzümü, Hindistan Cevizi, Kahve, Karamel, Karpuz, Kayısı Çekirdeği, Mango, Kivi, Kavun, Kayısı, Acıbadem, Çikolata, Ananas ve Kestane aromalı çeşitlerdir. Mutfaklarımızda her çeşitinden bulundurmamız mümkün olmasa da beğenilen bir veya iki çeşitini bulundurmak, kullandığımız yerlerde oldukça fayda sağlayacaktır.
Mutfağınızda kolaylıklar dileği ile,
https://tatlar.blogspot.com/